+31638490748 anja@amberuitvaart.nl

VERZEKERING

Uitvaartverzekering

Als er ooit ergens een uitvaartverzekering is afgesloten op naam van de overledene(n), dan is er in elk geval een basisbedrag beschikbaar voor een uitvaart. Hoeveel dat is, hangt af van de polis(sen). Heeft u deze bij de hand, dan is daar vrij eenvoudig achter te komen. Zelfs als het oude polissen zijn bij maatschappijen die niet meer bestaan, dan zijn die financiële verplichtingen overgenomen door een andere verzekeraar. Als uitvaartondernemer kunnen wij zelfs in zo’n geval snel achterhalen waar en voor welk bedrag u verzekerd bent.

kies zelf een uitvaartverzorger

Al jaren leeft er een hardnekkig misverstand over uitvaarten. Veel mensen denken namelijk dat ze verplícht zijn om de uitvaart te laten verzorgen door het bedrijf waarbij ze verzekerd zijn.
Dit is niet het geval! Verreweg de meeste verzekeringen keren gewoon een verzekerd bedrag uit. Met dat geld bent u helemaal vrij om zélf een uitvaartverzorger te kiezen. Amber Uitvaart bijvoorbeeld.
De enige uitzondering is een polis die in principe ‘in natura’ uitkeert. Dan kan het voor u voordeliger zijn om de uitvaart door hen te laten verzorgen.

 

RECENSIES

Brigitte Van de Roest

Na het plotseling verliezen van onze schoonmoeder en oma hebben wij een hele fijne begeleiding van Anja gekregen bij de uitvaart maar ook bij alle zaken daaromheen. Anja is een zeer warm en professioneel persoon, vooral heel fijn in zo’n zware tijd.

Gré Ouburg

Na het onverwachte overlijden van mijn nicht weer prima geïnformeerd en gesteund. Alles prima verzorgd. Kon voor ons niet beter zijn geregeld.

Han Bergsma

Wij kijken met volle tevredenheid terug op hoe Anja de crematie van onze dochter in alle zorgvuldigheid en flexibiliteit heeft begeleid. Anja denkt mee, komt haar afspraken na en ontzorgt.

Elly van Luijk

Alles tot in de puntjes geregeld. Een grote steun in een verdrietige tijd.

Annelies L’Ortye

Op 13 februari 2019 is mijn man Rob plotseling overleden. Omdat wij Anja van Amber Uitvaart al langer kenden heb ik haar gevraagd om de uitvaart te verzorgen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het precies de uitvaart is geworden die paste bij Rob. Het is een prachtig en waardig afscheid geworden voor mij en de kinderen en al onze vrienden en collega’s. Alles was tot in de puntjes geregeld. Anja is enorm professioneel en praktisch maar laat alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Zij neemt de leiding op de juiste momenten en weet wanneer ze een stapje terug moet doen.

Contactformulier

AMBER UITVAART

Ananasstraat 16

1326 GH Almere

+31 6 3849 0748

anja@amberuitvaart.nl

Amber Uitvaart

De mensen

Het netwerk

Service

Contact

Uitvaart

Direct na overlijden

Cremeren of begraven

Verzekering en kosten

Voorbeeld-pakketten

Duurzaam

Duurzame alternatieven

© Amber Uitvaart. Alle rechten op de teksten en beelden in deze site berusten bij Feste v.o.f. / Amber Uitvaart en mogen op geen enkele wijze door anderen gebruikt of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Disclaimer: aan de prijzen en content op deze website kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Amber Uitvaart behoudt zich het recht voor om ten alle tijden haar prijzen en content aan te passen zonder overleg met derden.