+31638490748 anja@amberuitvaart.nl

VOORBEELD-PAKKETTEN.

Een goed afscheid voor elk budget

Om u heel concreet een idee te geven van de mogelijkheden en het prijsniveau dat daarbij hoort, hebben we een aantal voorbeeld-uitvaartpakketten samengesteld. Uiteraard is er altijd ruimte voor persoonlijke wensen. We hopen dat dit u een goed beeld geeft van wat u mag verwachten. Heeft u toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Let op: de kosten die verbonden zijn aan een graf, zijn per gemeente verschillend. Daarom zijn de genoemde prijzen exclusief de kosten voor een algemeen of particulier graf.

Niet inbegrepen bij deze voorbeeld-pakketten En kosten voor crematie of begrafenis

Een aantal zaken/opties is zo persoonlijk of afhankelijk van de situatie, dat er geen ‘standaard’ prijsindicatie aan gekoppeld kan worden. Om die reden zijn de volgende elementen niet inbegrepen in deze voorbeeld-pakketten voor cremeren en begraven: extra rouwkaarten, porto, rouwadvertentie, videoregistratie, livestream, liturgie, bloemen, kosten van derden i.v.m. overlijden elders, speciaal rouwvervoer, verwijderen pacemaker, volgauto’s, dragers, (extra) aula en of condoleancetijd en toeslag voor een kerkdienst, grafmonument, sierurn, overige diensten die niet zijn omschreven.

In de onderstaande tabel vindt u prijsindicaties van een aantal zaken, zodat u weet waaraan u ongeveer moet denken i.v.m. eventuele bijkomende kosten.

Algemeen graf voor 10 jaar (prijs is een indicatie) €1.550,-
Particulier graf voor 10 jaar (prijs is een indicatie) €2.675,-
Verstrooien van as bij crematorium, in aanwezigheid van nabestaanden (prijs is een indicatie) €150,-
Statievervoer per rit (indicatief, mede afhankelijk van locatie en afstand) €245,-
Ontwerp en opmaak rouwadvertentie (excl. kosten plaatsing) €75,-
Condoleanceregister op papier €35,-
Rouwboeket (prijs vanaf) €70,-
Ontwerp en opmaak van persoonlijke rouwkaart (prijs vanaf) €150,-
Drukwerk rouwkaarten, incl. enveloppen, 30 stuks (prijs indicatief, afhankelijk van gekozen papiersoort) €115,-
Begeleiding rouwverwerking (door specialist, prijs per sessie van 1 uur) €80,-

RECENSIES

Brigitte Van de Roest

Na het plotseling verliezen van onze schoonmoeder en oma hebben wij een hele fijne begeleiding van Anja gekregen bij de uitvaart maar ook bij alle zaken daaromheen. Anja is een zeer warm en professioneel persoon, vooral heel fijn in zo’n zware tijd.

Gré Ouburg

Na het onverwachte overlijden van mijn nicht weer prima geïnformeerd en gesteund. Alles prima verzorgd. Kon voor ons niet beter zijn geregeld.

Han Bergsma

Wij kijken met volle tevredenheid terug op hoe Anja de crematie van onze dochter in alle zorgvuldigheid en flexibiliteit heeft begeleid. Anja denkt mee, komt haar afspraken na en ontzorgt.

Elly van Luijk

Alles tot in de puntjes geregeld. Een grote steun in een verdrietige tijd.

Annelies L’Ortye

Op 13 februari 2019 is mijn man Rob plotseling overleden. Omdat wij Anja van Amber Uitvaart al langer kenden heb ik haar gevraagd om de uitvaart te verzorgen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het precies de uitvaart is geworden die paste bij Rob. Het is een prachtig en waardig afscheid geworden voor mij en de kinderen en al onze vrienden en collega’s. Alles was tot in de puntjes geregeld. Anja is enorm professioneel en praktisch maar laat alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Zij neemt de leiding op de juiste momenten en weet wanneer ze een stapje terug moet doen.

Contactformulier

AMBER UITVAART

Ananasstraat 16

1326 GH Almere

+31 6 3849 0748

anja@amberuitvaart.nl

Amber Uitvaart

De mensen

Het netwerk

Service

Contact

Uitvaart

Direct na overlijden

Cremeren of begraven

Verzekering en kosten

Voorbeeld-pakketten

Duurzaam

Duurzame alternatieven

© Amber Uitvaart. Alle rechten op de teksten en beelden in deze site berusten bij Feste v.o.f. / Amber Uitvaart en mogen op geen enkele wijze door anderen gebruikt of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Disclaimer: aan de prijzen en content op deze website kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Amber Uitvaart behoudt zich het recht voor om ten alle tijden haar prijzen en content aan te passen zonder overleg met derden.