+31638490748 anja@amberuitvaart.nl

HULP BIJ ROUW EN VERLIES.

Iemand verliezen uit je nabije omgeving is vrijwel altijd een enorme klap in een mensenleven. Het kan lijken alsof alles doorgaat, terwijl voor jou het leven stil staat.

Soms wil je de mensen om je heen, die ook een groot verlies geleden hebben niet belasten met jou verdriet. Soms begrijpt de omgeving niet genoeg wat het betekent en maken mensen goedbedoelde maar pijnlijke opmerkingen. Hierdoor kan het eenzaam voelen en kan er te weinig aandacht zijn voor hoe het écht met je gaat.

Dan kan het enorm helpen als iemand de tijd neemt, aandacht heeft voor jou en écht naar je luistert. Iemand die niet belast wordt met dit verdriet, maar er wel begrip voor heeft. Iemand die je helpt zoeken naar wat voor jou persoonlijk de beste manier is om met het verdriet om te gaan.

Die iemand wil ik graag voor u zijn. Ik help u graag op weg in dit soort moeilijke tijden.

Ik werk als zelfstandig therapeut vanuit mijn eigen praktijk:
Mirjam Unk Support. Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen? 
U kunt mij bellen op 06-19058740 (tussen 10-21 u). U kunt ook een mail sturen naar: mirjam@mus-care.nl. Een website is nog in de maak.

RECENSIES

Brigitte Van de Roest

Na het plotseling verliezen van onze schoonmoeder en oma hebben wij een hele fijne begeleiding van Anja gekregen bij de uitvaart maar ook bij alle zaken daaromheen. Anja is een zeer warm en professioneel persoon, vooral heel fijn in zo’n zware tijd.

Gré Ouburg

Na het onverwachte overlijden van mijn nicht weer prima geïnformeerd en gesteund. Alles prima verzorgd. Kon voor ons niet beter zijn geregeld.

Han Bergsma

Wij kijken met volle tevredenheid terug op hoe Anja de crematie van onze dochter in alle zorgvuldigheid en flexibiliteit heeft begeleid. Anja denkt mee, komt haar afspraken na en ontzorgt.

Elly van Luijk

Alles tot in de puntjes geregeld. Een grote steun in een verdrietige tijd.

Annelies L’Ortye

Op 13 februari 2019 is mijn man Rob plotseling overleden. Omdat wij Anja van Amber Uitvaart al langer kenden heb ik haar gevraagd om de uitvaart te verzorgen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het precies de uitvaart is geworden die paste bij Rob. Het is een prachtig en waardig afscheid geworden voor mij en de kinderen en al onze vrienden en collega’s. Alles was tot in de puntjes geregeld. Anja is enorm professioneel en praktisch maar laat alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Zij neemt de leiding op de juiste momenten en weet wanneer ze een stapje terug moet doen.

Contactformulier

AMBER UITVAART

Ananasstraat 16

1326 GH Almere

+31 6 3849 0748

anja@amberuitvaart.nl

Amber Uitvaart

De mensen

Het netwerk

Service

Contact

Uitvaart

Direct na overlijden

Cremeren of begraven

Verzekering en kosten

Kosten

Duurzaam

Duurzame alternatieven

© Amber Uitvaart. Alle rechten op de teksten en beelden in deze site berusten bij Feste v.o.f. / Amber Uitvaart en mogen op geen enkele wijze door anderen gebruikt of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Disclaimer: aan de prijzen en content op deze website kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Amber Uitvaart behoudt zich het recht voor om ten alle tijden haar prijzen en content aan te passen zonder overleg met derden.