+31638490748 anja@amberuitvaart.nl

IN GOEDE HANDEN

Een mooie uitvaart regelen zonder stress

Als iemand overlijdt, komt er heel veel af op de nabestaanden. Dan is er opeens van alles te regelen. Diverse zaken moeten op gang worden gebracht. Er moeten beslissingen worden genomen. Er gebeurt van alles. En dat allemaal in een relatief korte tijd.
Met andere woorden; het organiseren van een uitvaart kan een berg stress opleveren. Dat kán. Maar het hóéft gelukkig niet.

Bij Amber Uitvaart is uw uitvaart in goed handen. Ervaren, deskundige handen. De handen van iemand die al járen professioneel uitvaarten begeleidt, die het allemaal al vele malen heeft meegemaakt, op even zovele manieren. En die juist door die ervaring weet hoe belangrijk het is om stap voor stap door het proces te gaan. Om steeds weer de juiste beslissingen te nemen – snel als het moet, rustig als het kan, maar altijd weloverwogen.

altijd aan uw zijde

Vanaf het moment dat u Amber Uitvaart belt, staan we aan uw zijde. Van een eerste intake-gesprek over uw wensen of die van de overledene, tot en met het organiseren en begeleiden van de daadwerkelijke uitvaart. En desgewenst zelfs tot en met nazorg en hulp bij de rouwverwerking.

stap voor stap samen door het proces

Bij elke stap in het proces mag u op ons steunen. Het regelen van de laatste verzorging. Het kiezen van een kist. Begraven of cremeren? Wel of geen bloemen? Een kleine uitvaart in besloten kring, of juist groots met veel mensen? Het ontwerpen en verzenden van rouwkaarten. Het opstellen van een overlijdensbericht. De catering. Wel of geen condoleance? Thuis opbaren, of in een rouwcentrum? Een kerkdienst? Vervoer van de overledene. Afspraken plannen met de begraafplaats of het crematorium. Het leiden van de uitvaartceremonie. Zelfs met vragen over het erfrecht kunt u bij ons terecht.

RECENSIES

Brigitte Van de Roest

Na het plotseling verliezen van onze schoonmoeder en oma hebben wij een hele fijne begeleiding van Anja gekregen bij de uitvaart maar ook bij alle zaken daaromheen. Anja is een zeer warm en professioneel persoon, vooral heel fijn in zo’n zware tijd.

Gré Ouburg

Na het onverwachte overlijden van mijn nicht weer prima geïnformeerd en gesteund. Alles prima verzorgd. Kon voor ons niet beter zijn geregeld.

Han Bergsma

Wij kijken met volle tevredenheid terug op hoe Anja de crematie van onze dochter in alle zorgvuldigheid en flexibiliteit heeft begeleid. Anja denkt mee, komt haar afspraken na en ontzorgt.

Elly van Luijk

Alles tot in de puntjes geregeld. Een grote steun in een verdrietige tijd.

Annelies L’Ortye

Op 13 februari 2019 is mijn man Rob plotseling overleden. Omdat wij Anja van Amber Uitvaart al langer kenden heb ik haar gevraagd om de uitvaart te verzorgen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het precies de uitvaart is geworden die paste bij Rob. Het is een prachtig en waardig afscheid geworden voor mij en de kinderen en al onze vrienden en collega’s. Alles was tot in de puntjes geregeld. Anja is enorm professioneel en praktisch maar laat alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Zij neemt de leiding op de juiste momenten en weet wanneer ze een stapje terug moet doen.

Contactformulier

AMBER UITVAART

Ananasstraat 16

1326 GH Almere

+31 6 3849 0748

anja@amberuitvaart.nl

Amber Uitvaart

De mensen

Het netwerk

Service

Contact

Uitvaart

Direct na overlijden

Cremeren of begraven

Verzekering en kosten

Voorbeeld-pakketten

Duurzaam

Duurzame alternatieven

© Amber Uitvaart. Alle rechten op de teksten en beelden in deze site berusten bij Feste v.o.f. / Amber Uitvaart en mogen op geen enkele wijze door anderen gebruikt of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Disclaimer: aan de prijzen en content op deze website kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Amber Uitvaart behoudt zich het recht voor om ten alle tijden haar prijzen en content aan te passen zonder overleg met derden.