+31638490748 anja@amberuitvaart.nl

EEN NETWERK VAN SPECIALISTEN.

DEZE PROFESSIONALS STAAN VOOR U KLAAR

Amber Uitvaart is een zelfstandige, onafhankelijke uitvaartverzorger. Wij zijn volledig vrij in de manier waarop we voor u kunnen en willen werken. Volledig vrij om aan te sluiten bij de wensen van een overledene en de nabestaanden.
We kunnen werken met elke leverancier uit uw of ons netwerk. Dus heeft u voorkeuren voor mensen die u graag wilt betrekken bij de uitvaart? Laat het ons weten en we regelen het.

Maar vrijheid van keuze heeft alleen waarde als er ook iets te kiezen valt. Daarom omringen wij ons met een netwerk van specialisten. Professionals en bedrijven waar we goede ervaringen mee hebben. En die ons in staat stellen om snel te handelen op het hoge kwaliteitsniveau dat wij ambiëren.

Ons netwerk groeit en ontwikkelt zich voortdurend. En nogmaals: u bent tot niets verplicht. Het is slechts een kleine greep uit ons veel omvangrijker netwerk, maar enkele relaties willen we hier toch graag aan u voorstellen.

M+H Muziek

De muziek bij een uitvaart komt meestal uit een computer of van een CD. Dat is prima. Maar weet u dat live muziek tijdens de uitvaart óók een heel stijlvolle optie kan zijn?
Levende muziek voegt enorm veel sfeer en emotie toe.
Mark en Hans bijvoorbeeld, van M+H Muziek, brengen op piano en viool een uitgebreid repertoire ten gehore. En ja, u kunt bij hen verzoeknummers indienen.

Bertina Slettenhaar – Teatral

Bertina heeft zich als kunstenares, met haar bedrijf Teatral, toegelegd op vilten en het verwerken van wol. Daarbij heeft zij zich gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en volledig met de hand maken van baarkleden en cocons voor overledenen. Haar unieke en zeer persoonlijke ontwerpen realiseert zij voor pasgeborenen, kinderen en volwassenen.
Bertina organiseert ook speciale workshops om kinderen te helpen bij rouwverwerking. Het verlies, de pijn en het verdriet vormgeven met je handen, door te werken met textiel, vormt hierbij de kern.

Wikkelgoed

Wikkelgoed, een zachte uitvaart: lijkwaden.
Er zijn inmiddels vele mooie, stijlvolle alternatieven voor de traditionele kist, waarmee mensen een persoonlijke ‘touch’ kunnen geven aan de ceremonie. Bijvoorbeeld een baar in combinatie met een wade of wikkeldoek.
Misschien lijkt het u iets té alternatief, of moet u nog even wennen aan het idee. Maar dan kan ik u een bezoekje aan de website van Wikkelgoed aanbevelen. Onder het motto: ‘Een zachte uitvaart’, bieden zij een scala van mooie, natuurlijke producten van duurzame materialen, voor iedereen die ‘standaard’ net iets te standaard vindt.

Mirjam unk support

Tijdens en na een uitvaart breekt voor veel mensen een fase waarin ze om moeten gaan met hun verdriet, met de pijn van verlies, het gemis van die ander. De een slaagt uitstekend in. De ander raakt verloren, voelt zich eenzaam en heeft behoefte aan een luisterend oor. Aan iemand die begrijpt, die een steuntje in de rug kan bieden, wellicht de weg omhoog weer in beeld kan brengen.
Mirjam ken ik al jaren. En als er íemand is die zowel de professionele als de menselijke en sociale capaciteiten heeft om mensen te begeleiden tijdens hun persoonlijk rouwproces, dan is zij het wel.
Meer informatie over haar vindt u op onze pagina nazorg.

Gietkunst by mariek

Bloemen, gegoten in kunsthars, als een mooie herinnering voor altijd. Een bloem uit een rouwboeket? De lievelingsbloem van de overledene? Mariek prepareert de bloem(en) van uw keus en giet ze voor u in kunsthars. Daarbij kunt u er bovendien voor kiezen om bijvoorbeeld een beetje as van de crematie te laten meegieten. Of een foto, een sieraad, een tekst, een vingerafdruk. Zelfs de uiteindelijke vorm van het kunsthars object kunt u zelf kiezen. Zo creëert Mariek met u en voor u een dierbaar herinneringsobject.
Verschillende voorbeelden vindt u op haar website.

RECENSIES

Brigitte Van de Roest

Na het plotseling verliezen van onze schoonmoeder en oma hebben wij een hele fijne begeleiding van Anja gekregen bij de uitvaart maar ook bij alle zaken daaromheen. Anja is een zeer warm en professioneel persoon, vooral heel fijn in zo’n zware tijd.

Gré Ouburg

Na het onverwachte overlijden van mijn nicht weer prima geïnformeerd en gesteund. Alles prima verzorgd. Kon voor ons niet beter zijn geregeld.

Han Bergsma

Wij kijken met volle tevredenheid terug op hoe Anja de crematie van onze dochter in alle zorgvuldigheid en flexibiliteit heeft begeleid. Anja denkt mee, komt haar afspraken na en ontzorgt.

Elly van Luijk

Alles tot in de puntjes geregeld. Een grote steun in een verdrietige tijd.

Annelies L’Ortye

Op 13 februari 2019 is mijn man Rob plotseling overleden. Omdat wij Anja van Amber Uitvaart al langer kenden heb ik haar gevraagd om de uitvaart te verzorgen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het precies de uitvaart is geworden die paste bij Rob. Het is een prachtig en waardig afscheid geworden voor mij en de kinderen en al onze vrienden en collega’s. Alles was tot in de puntjes geregeld. Anja is enorm professioneel en praktisch maar laat alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Zij neemt de leiding op de juiste momenten en weet wanneer ze een stapje terug moet doen.

Contactformulier

AMBER UITVAART

Ananasstraat 16

1326 GH Almere

+31 6 3849 0748

anja@amberuitvaart.nl

Amber Uitvaart

de mensen

het netwerk

service

contact

uitvaart

direct na overlijden

cremeren of begraven

verzekering en kosten

voorbeeld-pakketten

duurzaam

duurzame alternatieven

© Amber Uitvaart. Alle rechten op de teksten en beelden in deze site berusten bij Feste v.o.f. / Amber Uitvaart en mogen op geen enkele wijze door anderen gebruikt of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Disclaimer: aan de prijzen en content op deze website kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Amber Uitvaart behoudt zich het recht voor om ten alle tijden haar prijzen en content aan te passen zonder overleg met derden.