+31638490748 anja@amberuitvaart.nl

EEN NETWERK VAN SPECIALISTEN.

DEZE PROFESSIONALS STAAN VOOR U KLAAR

Amber Uitvaart is een zelfstandige, onafhankelijke uitvaartverzorger. Wij zijn volledig vrij in de manier waarop we voor u kunnen en willen werken. Volledig vrij om aan te sluiten bij de wensen van een overledene en de nabestaanden.
We kunnen werken met elke leverancier uit uw of ons netwerk. Dus heeft u voorkeuren voor mensen die u graag wilt betrekken bij de uitvaart? Laat het ons weten en we regelen het.

Maar vrijheid van keuze heeft alleen waarde als er ook iets te kiezen valt. Daarom omringen wij ons met een netwerk van specialisten. Professionals en bedrijven waar we goede ervaringen mee hebben. En die ons in staat stellen om snel te handelen op het hoge kwaliteitsniveau dat wij ambiëren.

Ons netwerk groeit en ontwikkelt zich voortdurend. En nogmaals: u bent tot niets verplicht. Het is slechts een kleine greep uit ons veel omvangrijker netwerk, maar enkele relaties willen we hier toch graag aan u voorstellen.

viool en piano

M+H Muziek

De muziek bij een uitvaart komt meestal uit een computer of van een CD. Dat is prima. Maar weet u dat live muziek tijdens de uitvaart óók een heel stijlvolle optie kan zijn?
Levende muziek voegt enorm veel sfeer en emotie toe.
Mark en Hans bijvoorbeeld, van M+H Muziek, brengen op piano en viool een uitgebreid repertoire ten gehore. En ja, u kunt bij hen verzoeknummers indienen.

Bertine Slettenhaar in haar atelier.

Bertina Slettenhaar – Teatral

Bertina heeft zich als kunstenares, met haar bedrijf Teatral, toegelegd op vilten en het verwerken van wol. Daarbij heeft zij zich gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en volledig met de hand maken van baarkleden en cocons voor overledenen. Haar unieke en zeer persoonlijke ontwerpen realiseert zij voor pasgeborenen, kinderen en volwassenen.
Bertina organiseert ook speciale workshops om kinderen te helpen bij rouwverwerking. Het verlies, de pijn en het verdriet vormgeven met je handen, door te werken met textiel, vormt hierbij de kern.

Baar en lijkwade

Wikkelgoed

Wikkelgoed, een zachte uitvaart: lijkwaden.
Er zijn inmiddels vele mooie, stijlvolle alternatieven voor de traditionele kist, waarmee mensen een persoonlijke ’touch’ kunnen geven aan de ceremonie. Bijvoorbeeld een baar in combinatie met een wade of wikkeldoek.
Misschien lijkt het u iets té alternatief, of moet u nog even wennen aan het idee. Maar dan kan ik u een bezoekje aan de website van Wikkelgoed aanbevelen. Onder het motto: ‘Een zachte uitvaart’, bieden zij een scala van mooie, natuurlijke producten van duurzame materialen, voor iedereen die ‘standaard’ net iets te standaard vindt.

Fairboard uitvaartkist, beplakt met afbeeldingen van klaprozen.

Studio hemeltjelief

Hoe ziet de ideale uitvaartkist eruit voor iemand die ontzettend van klaprozen hield? Precies, vol met klaprozen! Daar kunnen we dan voor zorgen. Studio Hemeltjelief is namelijk gespecialiseerd in gepersonaliseerde uitvaartkisten. In overleg met de wensen van de persoon zelf of de familie wordt het ontwerp gemaakt. Of u kiest een van de gebruiksklare ontwerpen die Studio Hemeltjelief biedt. Hoe dan ook, binnen 12 tot 24 uur krijgt de uitvaartkist op stijlvolle wijze een persoonlijke touch.

Mariek met voorbeelden gietwerk in kunsthars.

Gietkunst by mariek

Bloemen, gegoten in kunsthars, als een mooie herinnering voor altijd. Een bloem uit een rouwboeket? De lievelingsbloem van de overledene? Mariek prepareert de bloem(en) van uw keus en giet ze voor u in kunsthars. Daarbij kunt u er bovendien voor kiezen om bijvoorbeeld een beetje as van de crematie te laten meegieten. Of een foto, een plukje haar, een sieraad, een tekst, een vingerafdruk. Zelfs de uiteindelijke vorm van het kunsthars object kunt u zelf kiezen. Zo creëert Mariek met u en voor u een dierbaar herinneringsobject.
Verschillende voorbeelden vindt u op haar website.

Logo Fair Coffins

100% ecologische uitvaartkisten

De uitvaartkisten van FAIR coffins zijn geschikt voor crematies en (natuur)begrafenissen. Ze zijn gemaakt van 100% ecologisch FAIRboard. Dit is een kartonachtig plaatmateriaal van natuurlijke en gerecyclede materialen die biologisch afbreekbaar zijn. De buitenkant kan eventueel bedrukt worden met een persoonlijke foto, of bijvoorbeeld worden beschilderd.
In de sociale werkplaats worden de kisten geassembleerd door mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Dit aspect maakt van FAIR coffins een bedrijf met een sociaal gezicht. Het motto van FAIR coffins luidt dan ook: ‘De wereld een stukje schoner en socialer achterlaten’.

Talitha Oosterom Fotografie

Na het allerlaatste afscheid zijn het de beelden die blijven, die de tastbare herinneringen vormen voor de toekomst. Vanuit die overtuiging legt Talitha dierbare momenten vast. Bijvoorbeeld in de laatste levensfase van iemand. Tijdens een uitvaart. Of bij het verstrooien van de as.
Talitha verstaat de kunst om de echte, pure momenten te vangen met haar camera, terwijl ze zelf bescheiden op de achtergrond blijft. Mooie voorbeelden van haar werk vindt u op haar website.

RECENSIES

Paul Albers

Toen duidelijk werd dat mijn echtgenote niet lang meer te leven had heb ik Anja gebeld en haar uitgelegd wat we zo ongeveer in gedachten hadden. Ze snapte helemaal wat we vroegen en wat er nodig was. We hebben op de Kemphaan, buiten, met vele mensen het leven van mijn echtgenote gevierd en samen gerouwd. Alles was perfect geregeld en alles in een prettige en ontspannen sfeer. Mede dankzij Anja was dit de uitvaart die we in gedachten hadden, meer dan dat nog zelfs. Van vele bezoekers gehoord dat dit de mooiste uitvaart was die ze ooit hadden meegemaakt. Anja, nogmaals bedankt.

Gerda Mijsbergh

Uitstekende service, persoonlijk makend, houdt rekening met wensen van de overleden persoon. Integer en vriendelijk.

Carolien Bosch

Dankzij Anja is de uitvaart van mijn man heel bijzonder geworden. Met haar ervaring en contacten heeft ze onder andere zeer vlot een treffende locatie weten te regelen. Anja luistert aandachtig, denkt mee en weet echt hoe ze kan helpen ontlasten.

Eline Bosch

Anja weet op de juiste momenten de juiste dingen te zeggen. Ze gaat respectvol om met alles en iedereen en ondersteunt waar mogelijk. Ze heeft ervaring als grafisch ontwerpster. Samen, met haar man die een achtergrond in de muziek en reclame heeft, vormen ze een rotsblok in deze roerige tijd. Ik kon het ontwerpen van de kaart overdragen en focussen op de aankleding van het afscheid van mijn vader. Zeer snel was een eerste versie van de kaart gemaakt, feedback werd volledig verwerkt. Mijn moeder werd overspoeld met lovende woorden over de warmte en persoonlijkheid die een kaart kan uitstralen.

Hua Zhang

Vanaf dag één van overlijden van mijn vader staat Anja ons bij. De communicatie via mobiel/WhatsApp gaat snel en je wordt altijd op tijd te woord gestaan. Een latere wijziging van onze planning zoals andere zaal wordt zonder probleem geregeld. Kortom, alles is prima geregeld, wij zijn hierover zeer tevreden.

Anouk Brouwer

Anja heeft de uitvaart voor mijn moeder tot in de puntjes geregeld. Heel stipt en correct koppelde zij alles terug zodat ik precies wist wat de volgende stap zou zijn. Heel fijn om zo ontzorgd te worden tijdens een emotionele periode waarbij er (in ons geval) meer op ons afkwam dan alleen de uitvaart. Wij hebben ons als familie op de belangrijke zaken kunnen richten omdat we na de eerste afspraak al wisten: met Anja komt het goed. Alle afspraken zijn perfect nagekomen, altijd op tijd en tussendoor checkte zij ook even of alles nog klopte. Lieve Anja, ontzettend veel dank!  

Gerrit Jan Romeijn

Peroonlijke aanpak en geeft ruimte aan de wensen van de nabestaanden. Tegelijkertijd geeft men waardevolle adviezen op basis van de ervaring.  

Michiel Bakkes

Onze moeder overleed onverwachts en hadden geen idee wat te doen. Anja van Amber uitvaart heeft ons in alle rust en met zeer veel respect door het uitvaartproces heen geholpen. De samenwerking tussen Amber Uitvaart en Cremaere te Almere hebben wij als uiterst vriendelijk, behulpzaam en waardig ervaren. Bedankt voor alle goede zorgen Anja.

Ester Tijsterman

Ik heb niets anders dan lovende woorden over Amber Uitvaart. Anja zorgt echt voor de overledenen en is een grote steun voor de nabestaanden. Ze was een hele grote steun en luisterend oor voor mij na het overlijden van mijn moeder. Ze heeft elke dag contact met ons gehad. Dank je wel Anja.

Simone Arxhoek

Op het moment dat je voor een keuze komt te staan om je vader een mooi afscheid te geven na het toch nog plotselinge overlijden, en je geen idee hebt hoe en wat, was Anja van Amber Uitvaart onze grote steun en toeverlaat. Ze luisterde naar ons verhaal over hoe vaders in het leven heeft gestaan en heeft ons geholpen de juiste keuzes te maken, qua kaart, gedicht et cetera. Zoveel respect voor hoe het allemaal geregeld was en de details waar Anja ook aan dacht. Heel erg bedankt namens mij, mijn moeder en zus en andere familieleden. Heel fijn om zo afscheid te kunnen nemen.

Rick Emo

De begeleiding door Amber Uitvaart in een verdrietige periode was heel professional maar vooral menselijk! Alles was bespreekbaar en uitvoerbaar. Wij voelden ons heel vrij om zelf de regie te behouden waarbij we goed ondersteund werden door Anja. Al met al kijken wij terug op een waardig en goed afscheid. Dank daarvoor Anja!

Tanja de Rijp

Anja heeft onlangs de uitvaart van mijn tante verzorgd. Ik kijk alleen maar met een tevreden en voldaan gevoel terug op hoe Anja alles heeft georganiseerd. Ze is empathisch, flexibel en denkt goed mee over wat voor de familie belangrijk is om het tot een waardig afscheid te maken. Ik zou haar nogmaals willen bedanken voor alle geboden steun in deze zeer verdrietige tijd.

Frank Smits

We hadden maar één kans op een waardig afscheid voor mijn vader. En met de inzet van Anja van Amber Uitvaart werd het dat: een waardig en bij mijn vader passend afscheid. Mooie kist, mooie bloemen, perfecte livestream.

Astrid Schijf

Wij zijn zeer tevreden over Amber Uitvaart. U kunt het met een gerust hart aan Anja overlaten.

Jacqueline Huizing

Bij een uitvaart denk je aan verdriet, natuurlijk, het is het laatste afscheid van iemand die je dierbaar is. Maar aan de uitvaart van mijn schoonvader denk ik terug met een lach en een traan. De uitvaart was zo goed verzorgd en helemaal in de geest van "vaders", meteen al vanaf het eerste contact met Anja. Er werd meegedacht en begrepen wat we wel en niet wilden, overlegd wat wel in niet kon in deze Corona-tijd. Kortom, ondanks de leegte die "vaders" achterlaat, denk ik met een tevreden en liefdevol gevoel terug aan de uitvaart.

Hampie de Graaf

Amber Uitvaart was voor ons de allerbeste keus die we konden maken. Na het overlijden van m'n broer wisten we niet wat er op ons af kwam en wat we moesten doen. Dankzij Anja hebben wij toch een mooi en intiem afscheid kunnen verzorgen voor mijn broer en 24 dierbaren. Ondanks de corona en het beperkt budget was het voor ons allen een geweldig mooi afscheid. We zijn Amber Uitvaart zeer dankbaar voor het regelen, de steun, duidelijke informatie en het flexibel omgaan met onze wensen. We raden Amber Uitvaart iedereen aan! 

Ed Capiau

Na het overlijden van onze (schoon-)moeder, oma en overgrootmoeder heeft Anja ons op een professionele, prettige en vooral meelevende manier begeleid naar de crematieplechtigheid. Dit heeft geresulteerd in een keurig, respectvoll, mooi afscheid. Mede namens de overige familieleden, onze dank aan Anja en Hans voor hun inzet en ondersteuning om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Adri Bax

Bij een onverwacht overlijden, als er niets van tevoren besproken is, dan is het extra prettig wanneer je gehoor vindt bij de uitvaatverzorgster. Anja luistert met volle aandacht naar de wensen, bespreekt mogelijkheden, attendeert op zaken die je mogelijk zelf niet weet of anders misschien vergeet. En op de dag van de uitvaart is ze op de achtergrond aanwezig, maar wel actief om alles in goede banen te leiden. Met compassie neemt zij de zorg van je over. Anja is een prettige, betrokken uitvaartbegeleidster en een voorbeeld voor haar vakgenoten.

Brigitte Van de Roest

Na het plotseling verliezen van onze schoonmoeder en oma hebben wij een hele fijne begeleiding van Anja gekregen bij de uitvaart maar ook bij alle zaken daaromheen. Anja is een zeer warm en professioneel persoon, vooral heel fijn in zo’n zware tijd.

Gré Ouburg

Na het onverwachte overlijden van mijn nicht weer prima geïnformeerd en gesteund. Alles prima verzorgd. Kon voor ons niet beter zijn geregeld.

Han Bergsma

Wij kijken met volle tevredenheid terug op hoe Anja de crematie van onze dochter in alle zorgvuldigheid en flexibiliteit heeft begeleid. Anja denkt mee, komt haar afspraken na en ontzorgt.

Ellij van Luijk

Alles tot in de puntjes geregeld. Een grote steun in een verdrietige tijd.

Annelies L’Ortye

Op 13 februari 2019 is mijn man Rob plotseling overleden. Omdat wij Anja van Amber Uitvaart al langer kenden heb ik haar gevraagd om de uitvaart te verzorgen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het precies de uitvaart is geworden die paste bij Rob. Het is een prachtig en waardig afscheid geworden voor mij en de kinderen en al onze vrienden en collega’s. Alles was tot in de puntjes geregeld. Anja is enorm professioneel en praktisch maar laat alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Zij neemt de leiding op de juiste momenten en weet wanneer ze een stapje terug moet doen.

Contactformulier

AMBER UITVAART

+31 6 3849 0748

anja@amberuitvaart.nl

Amber Uitvaart

De mensen

Het netwerk

Service

Contact

Uitvaart

Direct na overlijden

Cremeren of begraven

Verzekering en kosten

Kosten

Duurzaam

Duurzame alternatieven

Anja mag de beschermde titel 'RU' (Register Uitvaartverzorg(st)er) voeren. Dit betekent dat ze gecertificeerd is door het Keurmerk Uitvaartzorg. Uitvaartondernemingen en -ondernemers met dit Keurmerk bieden zonder uitzondering hoge kwaliteit. Zij begeleiden u op een deskundige, betrouwbare en transparante manier.

© Amber Uitvaart. Alle rechten op de teksten en beelden in deze site berusten bij Feste v.o.f. / Amber Uitvaart en mogen op geen enkele wijze door anderen gebruikt of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Disclaimer: aan de prijzen en content op deze website kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Amber Uitvaart behoudt zich het recht voor om ten alle tijden haar prijzen en content aan te passen zonder overleg met derden.