+31638490748 anja@amberuitvaart.nl

een zelfstandige, onafhankelijke uitvaartverzorger

Onze onafhankelijkheid is uw vrijheid

De keuze van Amber Uitvaart om zelfstandig te zijn en te blijven, maken we heel bewust. Het geeft ons namelijk de vrijheid en flexibiliteit om precies zo te werken als wij dat willen – of anders gezegd: wij kunnen doen wat nodig is om voor ú de perfecte uitvaart te verzorgen. Helemaal naar uw wensen. Onze onafhankelijkheid is zo úw vrijheid.

De keuze is aan u

Na een overlijden moet u in korte tijd veel beslissingen nemen en veel keuzes maken. Bijvoorbeeld bij het uitkiezen van een kist of een baar, of een vervoerder, of een bloemist, of een locatie om op gepaste wijze een afscheidsbijeenkomst te organiseren. Wij zijn volledig vrij in het kiezen van onze leveranciers. Heeft u zelf een leverancier waar u graag mee werkt? Ook prima. De keuze is aan u.

Maatwerk

U begrijpt inmiddels wel: wij staan voor maatwerk. Maar natuurlijk zijn er elementen die in vrijwel élke uitvaart van toepassing zijn.
Om u enig inzicht te geven in wat u kunt verwachten en wat de bijbehorende kosten zijn, hebben we een aantal ‘voorbeeld uitvaartpakketten‘ samengesteld. Puur ter indicatie, want in de praktijk blijven uw persoonlijke wensen ons uitgangspunt. En daarbij kijken wij niet op een uurtje meer of minder werken; onze voldoening zit in het eindresultaat, in het organiseren en realiseren van een perfecte uitvaart.

Persoonlijk en betrokken

Vanaf het moment dat u dat ons belt, tot en met het eventueel leveren van nazorg in de rouwverwerking, staan we aan uw zijde. Persoonlijk en betrokken. Stap voor stap gaan we samen met u de weg van het afscheid. En bij alle keuzes die u moet maken, ondersteunen we u met informatie en adviezen op, basis van onze deskundigheid en ervaring.

AMBER UITVAART

Ananasstraat 16

1326 GH Almere

+31 6 3849 0748

anja@amberuitvaart.nl

Amber Uitvaart

de mensen

het netwerk

service

contact

uitvaart

direct na overlijden

cremeren of begraven

verzekering en kosten

voorbeeld-pakketten

duurzaam

duurzame alternatieven

© Amber Uitvaart. Alle rechten op de teksten en beelden in deze site berusten bij Feste v.o.f. / Amber Uitvaart en mogen op geen enkele wijze door anderen gebruikt of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Disclaimer: aan de prijzen en content op deze website kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Amber Uitvaart behoudt zich het recht voor om ten alle tijden haar prijzen en content aan te passen zonder overleg met derden.