+31638490748 anja@amberuitvaart.nl

DE MENSEN ACHTER AMBER UITVAART

 

Anja Luijcx-Venema

uitvaartverzorger

Uit eigen ervaring weet ik hoe het voelt om iemand te verliezen en hoe troostend een tot in de puntjes verzorgde uitvaart kan zijn.
Dus toen ik inmiddels flink wat jaren geleden besloot om werk te gaan doen ‘dat er écht toe doet’, lag een overstap naar de uitvaartbranche voor de hand. In het begin als Algemeen Medewerker bij Begraafplaats & Crematorium Almere.
Als zelfstandig uitvaartverzorger werk ik vanuit Almere, maar ik verzorg uitvaarten in heel Nederland.

Duurzaamheid belangrijk

Als mens vind ik het belangrijk om zoveel mogelijk in harmonie met de wereld en de natuur te leven. En dat trek ik ook graag door in mijn professionele leven.
Ik werk dan graag zo duurzaam mogelijk. Uiteraard zonder dat ik dit principe opdring aan mijn klanten. Maar als daar ruimte voor is, geeft het mij extra voldoening om een uitvaart zo duurzaam mogelijk te organiseren.
De ontwikkelingen op dit gebied houd ik nauwlettend in het oog, en als ik toepassingsmogelijkheden zie binnen mijn werkgebied, dan zal ik dat altijd verder verkennen.

Vakdiploma Docendo

Naast mijn jarenlange ervaring, heb ik bij Docendo het vakdiploma uitvaartverzorger gehaald. Ik help u graag bij het verzorgen van een respectvolle, mooie uitvaart.

 

Hans Luijcx

ondersteunend medewerker

Als u ons belt, is de kans groot dat u Anja aan de lijn krijgt. Maar als ze even niet in de gelegenheid is om op te nemen, sta ik u te woord.
Ik ben er voor de ondersteunende werkzaamheden. Als Anja op bezoek is bij een familie, of een uitvaartplechtigheid in goede banen leidt, ontwerp ik bijvoorbeeld een rouwkaart. Ik zorg ervoor dat de muziek gebruiksklaar is. Ik regel de bloemen. Kortom, ik neem Anja zoveel mogelijk uit handen, zodat zij zich kan richten op de overledene, de familie en de uitvaart.

RECENSIES

Brigitte Van de Roest

Na het plotseling verliezen van onze schoonmoeder en oma hebben wij een hele fijne begeleiding van Anja gekregen bij de uitvaart maar ook bij alle zaken daaromheen. Anja is een zeer warm en professioneel persoon, vooral heel fijn in zo’n zware tijd.

Gré Ouburg

Na het onverwachte overlijden van mijn nicht weer prima geïnformeerd en gesteund. Alles prima verzorgd. Kon voor ons niet beter zijn geregeld.

Han Bergsma

Wij kijken met volle tevredenheid terug op hoe Anja de crematie van onze dochter in alle zorgvuldigheid en flexibiliteit heeft begeleid. Anja denkt mee, komt haar afspraken na en ontzorgt.

Elly van Luijk

Alles tot in de puntjes geregeld. Een grote steun in een verdrietige tijd.

Annelies L’Ortye

Op 13 februari 2019 is mijn man Rob plotseling overleden. Omdat wij Anja van Amber Uitvaart al langer kenden heb ik haar gevraagd om de uitvaart te verzorgen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het precies de uitvaart is geworden die paste bij Rob. Het is een prachtig en waardig afscheid geworden voor mij en de kinderen en al onze vrienden en collega’s. Alles was tot in de puntjes geregeld. Anja is enorm professioneel en praktisch maar laat alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Zij neemt de leiding op de juiste momenten en weet wanneer ze een stapje terug moet doen.

Contactformulier

AMBER UITVAART

Ananasstraat 16

1326 GH Almere

+31 6 3849 0748

anja@amberuitvaart.nl

Amber Uitvaart

De mensen

Het netwerk

Service

Contact

Uitvaart

Direct na overlijden

Cremeren of begraven

Verzekering en kosten

Kosten

Duurzaam

Duurzame alternatieven

© Amber Uitvaart. Alle rechten op de teksten en beelden in deze site berusten bij Feste v.o.f. / Amber Uitvaart en mogen op geen enkele wijze door anderen gebruikt of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Disclaimer: aan de prijzen en content op deze website kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Amber Uitvaart behoudt zich het recht voor om ten alle tijden haar prijzen en content aan te passen zonder overleg met derden.